Jump to content
Sign in to follow this  
Atvance-KT

Server bug again

Recommended Posts

Cyan   

Server is being restarted at 6 pm CDT. We're working with the developers to resolve the issue on the server. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi all,

we were experiencing some lag spikes this last afternoon.

now, we are getting the 'can't connect to server' message preventing us from login n.a. servers

are you guys have the same issue or the server went down recently ?

@Cheesecake-DN  we're wondering if you could confirm. were you able to login normally? halp! 

Edited by Michelly-DN

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Michelly-DN said:

Hi all,

we were experiencing some lag spikes this last afternoon.

now, we are getting the 'can't connect to server' message preventing us from login n.a. servers

are you guys have the same issue or the server went down recently ?

@Cheesecake-DN  we're wondering if you could confirm. were you able to login normally? halp! 

I wasn't awake at 3-4am, sorry. :( I have 9am class, so can't stay up that late, lol.

I can log in now with no issue, so maybe it was a temporary thing or a problem with your ping reducer, if you're using one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×